h1

Mai scrieți?

ianuarie 23, 2017

23 ianuarie, Ziua internațională a scrisului de mână.

Și, pentru că și scrisul de mână trădează, 😀 :

16179685_10210213684732132_2018421570288911052_o

7 comentarii

 1. ce frumos. scrisul de mana arata multe, este mana grafologilor, iar lipsa lui, disparitia lor

  Apreciază


  • Da, la un moment dat eram tare atrasă de grafologie, e un domeniu interesant. Poate că cele mai bune interpretări asupra personalității cuiva ar fi după ce îi și cunoști măcar puțin; să nu fie o interpretare în vid.

   Acum, dacă grafologii dispar nu ar fi o tragedie așa mare, pot migra oricând spre alte rămurele din domeniu. Dar dacă dispare scrisul de mână, prevăd că vom fi și mai stresați decât suntem în prezent. 😛

   Apreciat de 1 persoană


 2. oare ti am zis? sau am vrut sa ti spun? imi plac mesa pt pace si requiemul lui dvorak. desi la jenkins parca requiem ul si stabat mater mi se par mai intense, sa le zic asa. la fel si la dvorak stabat mater fata de requiem, dat fiind ca stabat mater a fost compus dupa moartea unei fiice

  Apreciază


  • Tre să le ascult. Nu știu dacă le-am ascultat sau dacă îmi dau seama care sunt, nu cred că am ascultat prea mult dvorak. Hm, e bine să știi asta când asculți Stabat Mater, mulțam. Asta îmi aduce aminte de Clapton cu Heaven.

   Apreciat de 1 persoană


  • Am ascultat Stabat Mater de la Jenkins și Dvorak (de la Dvorak inca nu tot), Dvorak mi se pare greoi, nu mă fascinează cel puțin deocamdată, dar pot lucra cu el pe fundal. Când am ascultat Jenkins, a trebuit să mă opresc din tot și să audiez. Așa ceva aș cânta la cor. E extraordinar, amplu, pătrunzător, melodios, sugestiv. Mi-a fost sugerat și concertul Cantata Memoria.

   Apreciat de 1 persoană


 3. si requiem ul lui jenkins? pare greoi stabat mater al lui dvorak insa eu l am simtit teribil, profund si zguduitor. depinde si de interpretare.

  Apreciază


  • Requiemul încă nu.

   Se poate să fie și din cauza diferenței de interpretare, dar poate și de gust personal. Dacă ar avea Dvorak ceva mai melodios, mai cald?
   INterpretarea pe care am auzit-o: Nikolaus Harnoncourt conducts the Arnold Schoenberg Choir and Chamber Orchestra of Europe

   Apreciat de 1 persoanăI ♥ comments

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: